top of page

Praktisch

VERLOOP COACHSESSIES (individueel/duo)

Het traject bestaat uit 4 sessies waar je in een individueel consult inzicht krijgt in eigen functioneren. Hoe kan ik zelf mijn eigen helper worden? Stelselmatig op jouw tempo worden de oefeningen opgebouwd en ingeoefend.

  • Intake en sessie 1 (1,5u.) : informatie inzicht stressmechanisme, aanleren ademhalingstechniek hartcoherentie en uitleg van de oefeningen voor de eerste twee weken.

  • Sessie 2 (1u.) : Evaluatie van de oefeningen, uitleg over de werking van je hart en je brein en uitmeten met biofeedback-apparatuur. Uitleg oefeningen voor de volgende twee weken

  • Sessie 3  (1u.) : Evaluatie voorbije twee weken .Uitleg over de invloed van hormonen en emoties. Hoe kan ik emotioneel weerbaarder worden. Uitmeten met biofeedback-apparatuur

  • Sessie 4  (1u.) : Evaluatie oefeningen. Hartcoherentie in je dagelijkse leven: tips en tricks bij acute en toekomstige stress, conflicten, faalangst en hoe onderhoud ik het.

Blijven ademen_Poster_louis.jpg

bron : Louis Van Nieuland

E-LEARNING - NIEUW!

Misschien spreekt het je aan om op eigen tempo van thuis hartcoherentie training te volgen? Dan is dit iets voor jou! Door het netwerk Nerva-hartcoherentiecoaches is een e-learning programma ontwikkeld.
Deze training duurt 6 weken waarin alle informatie en oefeningen bevat zitten zoals bij de individuele coaching. Aan de hand van video opnames, wordt alles uitgelegd. Stap per stap. Het voordeel is dat je op je eigen ritme de modules kan volgen en ook kan herbekijken. In onderstaande video maak je kennis met de e-learning.

 

Interesse? Neem contact met me op voor info en prijzen!

bottom of page