top of page

Wie is Ellen?

Ik ben Ellen Demeulemeester hartcoherentiecoach, docent, moeder, partner en vooral een zielsmens.

Mijn missie is mensen in contact brengen met hun eigen potentieel en krachten om zichzelf te kunnen behelpen in de moeilijkheden van het dagdagelijkse leven. Het verwerven van inzicht in eigen lichaam en geest kan een opening zijn naar groei. Contact maken met het hart opent zoveel deuren voor jouwzelf en anderen.

Door het jarenlange werken in de psychiatrie en in mijn huidige job als docent, staat mensen ondersteunen en coachen  centraal. Iedere dag leer ik van hen. Dit zijn de lessen van de levensschool die ik met veel plezier wil doorgeven.


De sterke affiniteit die ik met het hart heb, vloeit voort uit het feit dat ik door een aangeboren hartafwijking, ervaringsdeskundige ben. Dit maakt me heel bewust om hartgericht in het leven te staan en het te koesteren. In mijn vrije tijd geniet ik van natuur, plezier maken, mediteren, lezen, familie en vrienden.

Mijn manier van kijken naar de mens gebeurt vanuit een holistische visie. Graag loop ik dus even met je mee op jouw levenspad. Zo leer ik je kennen en kan ik aanvoelen wat jij nodig hebt. 

 

Opleidingen

nerva icon.jpg

KU Leuven

Counseling in existentieel welzijn.

CVO H.I.B.P. Gent

Getuigschrift pedagogische bekwaamheid

Hogeschool VIVES

Bachelor psychiatrische verpleegkunde

Louvanie

Opleiding hartcoherentie 

Nerva

Lid van netwerk van hartcoherentie coaches Nerva

Aan permanente groei hecht ik veel belang en daarom blijf ik via o.a. studiedagen, vormingen, literatuur en eigen ervaringen, opvolgen wat nieuw is. 

bottom of page